top of page

Ons verhaal

“Jezelf zijn en dragen waar jij je goed in voelt. Dat is waar LuuQs om draait!”

Twee ondernemers, die ook nog eens man en vrouw zijn, gecombineerd met een passie voor damesmode, trends en eerlijk advies. Zo is uiteindelijk LuuQs ontstaan.

 

Hoe het begon.

Toen we 20 jaar geleden begonnen, wilden we alles anders doen. We zijn gestart met kinderschoenen in winkelcentrum de Leim in Heer, om schoenen te bieden die passen bij opgroeiende en spelende kinderen.

 

Na enkele jaren kwam er een switch naar kinderkleding wat al snel ontplooide tot een groot assortiment dameskleding. Nu in 2022 zijn we trots om te zeggen dat wij zijn gegroeid naar 2 filialen in Nederland (Heer-Maastricht en Sittard) waar we kwaliteitsvolle dameskleding bieden en ook nog voor een betaalbare prijs.

  • Facebook
  • Instagram
Screenshot_20220919-130534_Facebook_edited.jpg

Op zoek naar een stijlvolle jurk, chique blouse of liever casual gekleed? Dit kun je allemaal vinden op onze webshop of in één van de fysieke winkels.

 

Naast de kwaliteit van de kleding is het ook belangrijk om je goed te voelen, soms is een beetje advies om de juiste maat te vinden of de juiste kleur, ook handig om het perfecte kledingstuk tegen te komen. Van kleine maten tot grote maten, ieder kledingstuk is beschikbaar voor jou in elke maat.

Wij streven er naar om de collecties altijd super modern en gevarieerd te houden met andere woorden: ‘’Voor ieder wat wils”. Wil je de nieuwe collectie al bekijken klik dan hier op ‘’LuuQs kleding” en shoppen maar!

“It’s not about what size you wear.

It’s about how you wear your size.”

bottom of page