top of page

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Om er voor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt wordt en naar de post gebracht kan worden, werken wij met het postbedrijf die op dat moment een correcte en snelle levering kan garanderen. De verzendingskosten zijn voor de koper onder de €30. Boven de €30 bieden wij gratis verzending. Ook in de regio's Sittard/Maastricht proberen wij te zorgen voor eigen levering.

Retourneren

Bij LuuQs krijgt u het gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Dit is de wettelijke retourtermijn waar wij ons exact aan houden. De retourkosten zijn voor de koper ongeacht het bestelbedrag. Om retourkosten te vermijden kunt u ook uw volledige bestelling terug brengen naar één van onze filialen (Maastricht - Sittard) . Bij retour binnen de wettelijke termijn krijgt u het volledige aankoopbedrag terug gestort ongeacht de reden van retour.

De retour wordt enkel aanvaard indien het artikel voldoet aan volgende voorwaarden:

·    Onbevuild

·    Onbeschadigd en ongedragen

·    Artikel bevindt zich in de originele verpakking samen met de factuur, aankoopbewijs of bevestigingsemail

·    Artikel bevat origineel etiket/kaartje/label

Pas op! Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op één of andere manier in waarde verminderd is, behoudt LuuQs zich het recht om een schadevergoeding te eisen of het aankoopbedrag te behouden, voor elke waardevermindering te wijten aan de klant!

Retouradressen:

LuuQs Maastricht: De Leim 1-2, 6227 CT Maastricht-Heer

LuuQs Sittard: Limbrichterstraat 47, 6131 EB Sittard

Hoe moet ik retourneren?

De volledige uitleg hoe u gemakkelijk bij ons kunt retourneren vindt u hier!

bottom of page